Usuwanie konta
Jeśli chcesz usunąć swoje konto Blocks, napisz o tym na adres support@useblocks.io. Uwaga: wyślij prośbę z tego samego adresu e-mail, którego używasz do logowania w Blocks.
Twoje konto wraz ze wszystkimi danymi zostanie usunięte w ciągu 24 godzin od otrzymania Twojej wiadomości.