Jak zarządzać subskrypcją Blocks?
W tym artykule odpowiadamy na najczęstsze pytania o zarządzanie subskrypcją Blocks: dowiesz się, jak zmienić plan, anulować subskrypcję i odzyskać pieniądze za usługę, z której nie korzystasz.
Jak zmienić plan?
Jeśli wybrany wcześniej plan przestał odpowiadać Twoim potrzebom, łatwo go zmienisz. Wejdź na stronę Rozliczenia i wybierz plan z listy. Potem kliknij „Przejdź na ten plan”.

Następnie poprosimy Cię o wypełnienie krótkiego formularza z danymi kontaktowymi. Plan zmieni się w ciągu kilku chwil.

Jak anulować subskrypcję?
Anulowanie subskrypcji Blocks oznacza przejście na darmowy plan. Wejdź na stronę Rozliczenia i wybierz darmowy plan, klikając „Przejdź na ten plan”. Wypełnij krótki formularz, żeby potwierdzić, że chcesz zrezygnować z subskrypcji. Gdy go wyślesz, szybko się odezwiemy, przeniesiemy Twoje konto na darmowy plan i anulujemy płatną subskrypcję.
Do płatnego planu zawsze możesz wrócić: wybierz ten, którego potrzebujesz, i kliknij „Przejdź na ten plan”.
Jak odzyskać pieniądze za niewykorzystane usługi w Blocks?
Jeśli opłaciłeś subskrypcję, ale nie zdążyłeś skorzystać z płatnych funkcji Blocks, możesz odzyskać pieniądze. Napisz do nas na support@useblocks.io albo do jednego z naszych ekspertów na czacie, który zawsze znajdziesz w prawym dolnym rogu strony. Odpowiemy najszybciej, jak się da, sprawdzimy zgłoszenie i zwrócimy pieniądze na kartę, którą opłacono subskrypcję.
Masz jeszcze pytania? Napisz do naszych ekspertów na czacie na stronie albo wyślij e-mail na support@useblocks.io.
Odpowiedzi na część pytań znajdziesz w innych artykułach: