Як керувати підпискою в Blocks: зміна тарифу та скасування
У цій статті відповідаємо на найпопулярніші запитання про керування підпискою в Blocks: ви дізнаєтеся, як змінити тариф, скасувати підписку й повернути гроші за послуги, якими ви не скористалися.
Як змінити тариф?
Якщо обраний раніше тариф вам уже не підходить, змінити його дуже просто. Перейдіть на сторінку «Виставлення рахунків» і виберіть тариф зі списку. Потім натисніть «Перейти на цей тариф».

Після цього ми запропонуємо вам заповнити коротку форму з контактними даними. Невдовзі тариф буде змінено.

Як скасувати підписку?
Скасувати підписку на Blocks — означає перейти на безкоштовний тариф. Перейдіть на сторінку «Виставлення рахунків» і виберіть безкоштовний тариф, натиснувши «Перейти на цей тариф». Щоб підтвердити скасування підписки, потрібно заповнити коротку форму. Після цього ми невдовзі зв’яжемося з вами, переведемо ваш акаунт на безкоштовний тариф і скасуємо платну підписку.
Повернутися на будь-який платний тариф можна будь-коли: просто виберіть потрібний тариф і натисніть «Перейти на цей тариф».
Як повернути гроші за невикористані послуги в Blocks?
Якщо ви оплатили підписку, але так і не скористалися платними функціями Blocks, гроші можна повернути. Для цього напишіть нам на support@useblocks.io або зверніться до наших фахівців у чаті — він завжди доступний у правому нижньому куті сторінки. Ми якнайшвидше розглянемо ваш запит і повернемо гроші на картку, якою ви оплачували підписку.
Залишилися запитання? Напишіть нашим фахівцям у чат на сайті або на пошту support@useblocks.io.
Відповіді на деякі запитання ви знайдете в інших статтях:
Як працює оплата? Покрокова інструкція
Створіть шаблон листа за лічені хвилини за допомогою структур і елементів